Wsoft redigeringsverktøy

Wsoft’s redigeringsverktøy gjør det enkelt å oppdatere egne websider. Teksten skrives rett inn som i et annet tekstbehandlingsprogram og bilder, linker og kalenderoppføringer settes inn med enkle tastetrykk. Alt skjer direkte i nettleseren, slik at du kan oppdatere sidene fra en hvilket som helst pc med nett-tilknytning.

Enkel redigering
Du logger inn i verktøyet med ditt eget passord, og da kommer du inn i en oversiklig meny, der du kan klikke deg inn på eksisterende sider for å endre dem, eller legge til nye sider. I redigeringsvinduet har du en brukervennlig knapperad som lar deg endre tekstens utseende, størrelse og justering, lage animert tekst, eller sette inn punkter, linker og bilder.

Dokumenter
Verktøyet lar deg også laste dokumenter rett opp på nettsidene, slik at du f.eks kan plassere menighetsbladet direkte inn på nettsidene, eller legge ut brosjyrer, informasjonsfoldere el.

Kalendermodul
Verktøyet inneholder også en kalendermodul som fungerer slik at du skriver inn arrangementer på den aktuelle dato, og så vises disse automatisk på forsiden i et angitt tidsrom før arrangementet. På denne måten kan du sørge for oppdaterte sider, selv uten at du er inne og oppdaterer manuelt. Legg inn en semesterplan i starten av semesteret, så har du oppdatert informasjon på nettsidene i lang tid.

Flere brukere
Vi setter opp passord til de brukerne du ønsker å gi tilgang til verktøyet. På den måten kan flere medarbeidere bidra til å holde sidene oppdatert.
« tilbake